top of page

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel kost een toegangsticket?
  Er zijn staan- en zitplaatsen. Een staanplaats kost 7 euro in online voorverkoop (t.e.m. 18 juli) en 10 euro aan de ingang, een zitplaats kost 12 euro in voorverkoop (t.e.m. 18 juli) en 15 euro aan de ingang. Een toegangsticket is geldig voor alle optredens op de gekozen datum. Alle transactie- en verwerkingskosten zijn inbegrepen. Elke bezoeker heeft een toegangsticket nodig, met uitzondering van kinderen jonger dan drie jaar (op het moment van het bezoek, enkel op vertoon van een leeftijdsbewijs). Kinderen jonger dan drie jaar kunnen echter geen zitplaats innemen. Wil je toch een zitplaats, dan dien je een extra ticket aan te kopen. Koop je tickets in online voorverkoop via deze link.
 • Hoe kan ik een ticket kopen?
  Via één van de officiële verkoopskanalen (www.baviksuperdagen.be of www.eventsquare.co). Opgelet, koop geen tickets via een doorverkoopsite! Koop je tickets in online voorverkoop via deze link.
 • Kan ik tickets kopen aan de ingang?
  Koop je tickets in online voorverkoop. Da's goedkoper én je bent zeker van een plaatsje. Als er nog tickets beschikbaar zouden zijn op 19 of 20 juli, zal je ook tickets kunnen kopen aan de ingang. Er zijn staan- en zitplaatsen. Een staanplaats kost 7 euro in online voorverkoop (t.e.m. 18 juli) en 10 euro aan de ingang, een zitplaats kost 12 euro in voorverkoop (t.e.m. 18 juli) en 15 euro aan de ingang. Een toegangsticket is geldig voor alle optredens op de gekozen datum. Alle transactie- en verwerkingskosten zijn inbegrepen. Elke bezoeker heeft een toegangsticket nodig, met uitzondering van kinderen jonger dan drie jaar (op het moment van het bezoek, enkel op vertoon van een leeftijdsbewijs). Kinderen jonger dan drie jaar kunnen echter geen zitplaats innemen. Wil je toch een zitplaats, dan dien je een extra ticket aan te kopen. Koop je tickets in online voorverkoop via deze link.
 • Hoe kan ik betalen?
  Bij de online aankoop van tickets heb je meerdere betaalmogelijkheden (bankkaarten, VISA, Mastercard, Maestro, ...). Op het evenement accepteren wij bankkaarten en contante betalingen. Koop je tickets in online voorverkoop via deze link.
 • Hoeveel tickets kan ik bestellen?
  Je kan een onbeperkt aantal tickets bestellen. Koop je tickets in online voorverkoop via deze link.
 • Wanneer zijn de tickets geldig?
  Een toegangsticket is geldig voor alle optredens op de gekozen datum. Deze datum staat ook vermeld op het ticket. Koop je tickets in online voorverkoop via deze link.
 • Wat is inbegrepen in een ticket?
  Een toegangsticket is geldig voor alle optredens op de gekozen datum. Ontdek het programma via onze website. Koop je tickets in online voorverkoop via deze link.
 • Kan ik alle optredens bekijken met een toegangsticket?
  Ja, een toegangsticket is geldig voor alle optredens op de gekozen datum. Koop je tickets in online voorverkoop via deze link.
 • Kan ik het terrein verlaten en later terug keren?
  Ja, maar vergeet niet om een polsbandje te vragen bij één van onze medewerkers aan de uitgang. Op vertoon van je polsbandje mag je het terrein later opnieuw betreden.
 • Zijn er zitplaatsen?
  Ja, er zijn zitplaats. De zitplaatsen zijn niet genummerd. Een zitplaats kost 12 euro in voorverkoop en 15 euro aan de ingang. Een toegangsticket is geldig voor alle optredens op de gekozen datum. Alle transactie- en verwerkingskosten zijn inbegrepen. Elke bezoeker heeft een toegangsticket nodig, met uitzondering van kinderen jonger dan drie jaar (op het moment van het bezoek, enkel op vertoon van een leeftijdsbewijs). Kinderen jonger dan drie jaar kunnen echter geen zitplaats innemen. Wil je toch een zitplaats, dan dien je een extra ticket aan te kopen. Koop je tickets in online voorverkoop via deze link.
 • Moet ik mijn tickets afprinten?
  De tickets worden ingescand bij de ingang. Je mag de tickets afprinten, maar ze kunnen ook gescand worden vanaf een smartphone of tablet. Opgelet, het ticket is enkel geldig met leesbare barcode of controlestrook. Elk ticket wordt gescand, het heeft dus geen nut ze te kopiëren en eenzelfde ticket meerdere malen aan te bieden. Enkel de eerste aanbieder van het originele ticket wordt toegang verleend tot het evenement.
 • Kan ik de tickets retourneren of ruilen?
  Neen, tickets kunnen niet geruild of geretourneerd worden.
 • Ik heb mijn tickets niet ontvangen.
  Deze mail kan ook terechtkomen in de spamfolder van je mailbox. Niets gevonden? Contacteer ons.
 • Het evenement is uitverkocht. Is er een wachtlijst?
  Neen, er is geen wachtlijst. Opgelet, koop geen tickets via een doorverkoopsite! Koop enkel tickets via één van de officiële verkoopskanalen (www.baviksuperdagen.be of www.eventsquare.co).
 • Kan ik parkeren bij de Markt?
  Neen. Je kan parkeren in de gratis randparkings, in de parking Station of in de ondergrondse publieke parkings van de stad.
 • Is Bavik Super Dagen toegankelijk voor mindervaliden en/of rolstoelgebruikers?
  Ja, er is een aangepaste zone voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Alle bezoekers en begeleiders betalen dezelfde toegangsprijs. Koop je tickets voor deze aangepaste zone in voorverkoop via deze link. Onze medewerkers zijn niet bevoegd om te oordelen over een (niet) zichtbare beperking. Daarom vragen wij om altijd een geldig attest of bewijs mee te brengen. Rolstoelgebruikers en blinde personen dienen dit niet voor te leggen.
 • Zijn er toiletten?
  Ja, er zijn meerdere toiletten op het terrein. Deze toiletten zijn toegankelijk tegen betaling. Opgelet, de toiletten in het Belfort zijn niet toegankelijk op woensdag 19 juli en donderdag 20 juli.
 • Kunnen we iets eten of drinken?
  Ja, er is een ruim assortiment aan drinken (alcoholische en non-alcoholische dranken) en eten (braadworsten, hamburgers, frieten en snacks). Opgelet, het is niet toegelaten om eigen drank of eten mee te brengen. Koop je tickets in online voorverkoop via deze link.
 • Mag ik eten of drinken meebrengen?
  Neen, het is niet toegelaten om eigen drank of eten mee te brengen. Er is een ruim assortiment aan drinken (alcoholische en non-alcoholische dranken) en eten (braadworsten, hamburgers, frieten en snacks). Koop je tickets in online voorverkoop via deze link.
 • Ik heb een andere vraag ...
  Een andere vraag? Contacteer ons.
bottom of page