top of page

Media en pers

Bavik Super Dagen (voorheen: Brugge Tripel Dagen) is een driedaags muzikaal feest (19, 20 en 21 juli 2023) op de Markt van Brugge. Drie avonden dansen en zingen met binnen- en buitenlandse artiesten, voor jong en oud, en alles daartussenin.

29 maart 2023

Brouwerij De Brabandere en Comité voor Initiatief Brugge slaan de handen in elkaar

Nieuwe naam voor driedaags muzikaal evenement
op de Markt van Brugge: Bavik Super Dagen

Brouwerij De Brabandere en Comité voor Initiatief Brugge slaan de handen in elkaar. De brouwerij wordt hoofdsponsor én naamgever van het bekende driedaags muzikaal feest op de Markt van Brugge. Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt, de online ticketverkoop is vandaag meteen gestart met een stunt.

 

Het driedaags muzikaal feest (voorheen: Brugge Tripel Dagen) krijgt ook een nieuwe naam: Bavik Super Dagen. Filip De Craemer, voorzitter van het organiserende Comité voor Initiatief Brugge, is blij met de nieuwe samenwerking. “Brouwerij De Brabandere wordt beschouwd als één van de meest toonaangevende West-Vlaamse brouwerijen. Het concept van het evenement blijft ongewijzigd: drie avonden dansen en zingen met een gevarieerd aanbod voor jong en oud, en alles daartussenin.” De samenwerking met de brouwerij loopt al zeker door tot en met 2025 en staat open voor verlenging.

“Mensen samenbrengen is wat ons als brouwerij verbindt met de sterke organisatie van het Comité voor Initiatief”, aldus Albert De Brabandere. “En als dat kan in het prachtige Brugge, dan slaan we met plezier de handen in elkaar.” Het assortiment van Brouwerij De Brabandere wordt alsmaar meer gewaardeerd in binnen- en buitenland en wint tal van internationale prijzen. Hun Bavik Super Pils werd daarbij de afgelopen twee jaar zelfs verkozen tot ‘Beste Pils van België’. De Bruggelingen zullen dus zelf kunnen oordelen.

 

Ronde van Vlaanderen

Het partnership tussen Brouwerij De Brabandere en Comité voor Initiatief Brugge richt zich de komende jaren vooral op het zomerevenement, maar ook voor andere evenementen zal worden samengewerkt. De Craemer: “Stad Brugge en het Comité voor Initiatief organiseren op de vooravond van de start van de Ronde van Vlaanderen een groot muziekfeest op de Markt, met onder andere Soulsister en Level Six. Brouwerij De Brabandere is al jarenlang sponsor van de wielerwedstrijd. De eerste contacten tussen ons zijn daar ontstaan. Op die manier zijn we echt naar elkaar toegegroeid.”

 

Mega Mindy
Het volledige programma voor Bavik Super Dagen wordt binnenkort bekend gemaakt. “De puzzel is compleet. We kunnen opnieuw een gevarieerde line-up aanbieden”, zegt De Craemer. We blijven ook inzetten op de verdere uitbouw van een familiaal aanbod. Onze tweede dag wordt bijvoorbeeld geopend door Mega Mindy, de favoriete superheldin van vele kinderen.” Dirk de Fauw, burgemeester van Brugge, zal de volgende namen bekend maken op het concert op de vooravond van de Ronde van Vlaanderen.

 

Praktische informatie
Er zijn staan- en zitplaatsen. Een staanplaats kost 7 euro in online voorverkoop en 10 euro aan de ingang, een zitplaats kost 12 euro in voorverkoop en 15 euro aan de ingang. Een toegangsticket is geldig voor alle optredens op de gekozen datum. Alle bezoekers hebben een toegangsticket nodig, met uitzondering van kinderen jonger dan drie jaar (op het moment van het bezoek, enkel op vertoon van een leeftijdsbewijs). De laatste dag, met Vlaanderen Zingt, blijft gratis toegankelijk.

 

De online verkoop voor de optredens op woensdag 19 juli en donderdag 20 juli 2023 is vandaag meteen gestart met een stunt. Het publiek kan – enkel vandaag – tickets met 2 euro korting aankopen door het gebruik van de speciale kortingscode ‘BAVIK’ via tickets.baviksuperdagen.be.


Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nick Blontrock – info@baviksuperdagen.be of telefonisch via + 32 (0)498 43 77 51 (contactpersoon voor persinformatie en -aanvragen).

Het volledige persdossier met beeldmateriaal kan gedownload worden via deze link: https://we.tl/t-pX4A55rIL8

 

Contactgegevens

info@baviksuperdagen.be  

http://www.baviksuperdagen.be

http://www.facebook.com/baviksuperdagen

http://www.instagram.com/baviksuperdagen

bottom of page